Aktiv A

 

Aktiv – A er et kunnskapsbasert prosjekt bestående av informasjon, testing, gruppe – og egentrening, og re – testing over en 3 mnd – periode. Det har som hensikt å implementere retningslinjer for behandling av pasienter med artrose for å utsette eller unngå operasjon. Første dag består av artroseskolen, en undervisning på ca 2 timer, deretter vil det bli testing av din funksjon under en individuell konsultasjon før du skal delta på gruppetreninger over en 6 ukers periode 2x i uken som avsluttes med en re-test etter 3 mnd.

Gruppetreningen består av øvelser med kroppsvekt og med utstyr, som har som mål å styrke muskulatur, forbedre gangfunksjon og redusere risiko for fall.  I tillegg til gruppetreningene vil du få et utarbeidet egentreningsprogram som du skal følge 1 x i uken i 6 uker og deretter 3 x i uken de resterende 6 ukene før re-test i uke 12.

Aktiv – A er et fortløpende kurs med oppstart hver 6 – 8 uke som holdes av fysioterapeut og AktivA terapeut Charlotte Krohn. Hun har lang erfaring som fysisk trener for både funksjonsfriske og funksjonshemmede toppidrettsutøvere fra Olympiatoppen, gruppeinstruktør innen aktiv rehabilitering av unge og eldre pasienter i eget foretak i tillegg til å være utdannet atferdsterapeut som omhandler hvordan endre atferd.

Ca 2 timers undervisning, oppstart 22. eller 29. august

For påmelding, kontakt resepsjonen på tlf 67166080 eller mail post@osteraasklinikken.no.