Etter å ikke ha trent på ca 20 år, og lovet dyrt og hellig at jeg aldri skal på treningssenter, og iallfall ikke ha PT, har hun totalt forandret mitt syn og forhold til trening. Timene med Charlotte er nå et av ukens store høydepunkt. Hun har en sjelden evne til å motivere og inspirere, og til å gi meg mestringsfølelse. Når jeg trener med henne, føler jeg meg som en vinner i hver øvelse jeg gjennomfører. Hun er flink til å følge med at jeg gjør øvelsene korrekt, og er heller ikke redd for å utfordre meg – slik jeg jo trenger og ønsker. Samtidig tar hun hensyn til problemer jeg måtte ha og som krever litt ekstra hensyn. Hennes utstråling og positivitet er smittsom, og gjør treningen til en skikkelig vitamininnsprøytning i hverdagen.
Jeg håper inderlig Charlotte blir værende hos dere lenge. Gjør hva dere kan for å beholde henne! Så fortsetter jeg å trene med henne i all overskuelig fremtid 😀»

Hilsen en ekstremt fornøyd Nina 😃