Sirkeltrening: En form for intervalltrening som består av 8 arbeidsperioder på 20 sekunder og 10 sekunder pause. Øvelsene vil være med egen kroppsvekt og utstyr, dersom du ønsker å være med, men er avhengig av å støtte deg til en stol eller sitte på en stol så tilpasses øvelsene til det. Målet med økten er å bli god og svett og la hjertepumpa slå ekstra hardt i 45 – 50 min

 

Sterke skuldre/nakke: En gruppetime som fokuserer på å styrke og stabilisere skuldrene dine og gjøre dem mer motstandsdyktige mot plager.

 
Senior Styrke og balanse:  Her er fokuset på balanse og fallforebyggende styrkeøvelser med egen kroppsvekt og utstyr, og til de som trenger det vil det være tilgang på stol for støtte.
 
 
 
 

 

Sterk kjerne og rygg: Med et hjemmesnekret kontor rett utenfor soveromsdøren og økende skjermtid beveger vi oss mindre som for mange har resultert i korsryggplager. Bli med på denne gruppetimen for å få bukt med plagene ved å bli sterk i rygg og kjerne og kanskje få noen tips til hjemmeøvelser.